foto-digitale-fotografie-1.jpg

Digitale Fotografie Practicum: Fotograferen bij aanwezig licht en kunstlicht (40LT)

Verkorte module Digitale fotografie practicum

De aangeleerde technieken van digitale fotografie deel 1, 2 en 3 worden in deze module omgezet in de praktijk.

Voorkennis nodig?

  • Digitale fotografie deel 1
  • Digitale fotografie deel 2
  • Digitale fotografie deel 3

Code voor educatief verlof: 1574

Digitale Fotografie Practicum: Fotograferen bij aanwezig licht en kunstlicht (40LT)

Zaterdag
Oostende - Kroonlaan
20/01 - 02/06
09:00 - 12:10
€ 60 + € 5 materiaal

Inhoud

Cursus van 40 lestijden, les om de 14 dagen

Na het volgen van de cursussen Digitale Fotografie voel je waarschijnlijk de aandrang om je kennis om te zetten in de praktijk. In de cursus Digitale fotografie:Practicum kun je dit waarmaken. Onder leiding van twee ervaren leerkrachten worden, gedurende een volledig schooljaar, een aantal workshops ingericht waarbij je niet alleen op verschillende lokaties foto’s gaat maken maar ook hoe je die nadien kunt ‘ontwikkelen’ in Adobe Photoshop, Adobe Photoshop Elements en Adobe Lightroom.

Practicum deel 1

De aangeleerde techniek en theorie van digitale fotografie deel 1, 2 en 3 wordt in deze module omgezet in de praktijk. Via doelgerichte oefeningen, met ruimte voor eigen stijl en creativiteit, gaan we aan de slag en benaderen we diverse onderwerpen via verschillende fotoshoots.

In Practicum deel 1 zien we verschillende vormen van fotografie zoals architectuur, reportage, landschap en vooral een groot deel portret. Zowel op locatie als tijdens studiofotografie wordt portret uitgebreid besproken en beoefend. We streven ernaar alle aangeleerde techniek in harmonie te brengen en hiermee toffe beelden te maken. De beelden worden nadien besproken, de RAW bestanden bewerkt via Adobe Lightroom, Photoshop Elements of Photoshop CS en constructief beoordeeld.

Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies