Restaurant

Reserveer telefonisch: 059 700 710

Open op de voorziene data telkens van 19 u tot 22 u.
Menu met aangepaste wijnen: € 45 (1 glas wit, 2 glazen rood)
Festivals: € 55

Dit is een educatief restaurant, gelieve het sluitingsuur van 22 u te respecteren.
Je kan enkel met bancontact betalen.

Opgelet! Tijdens de festivals (kreeft- schaaldieren- asperge- & wildfestival) aanvaarden we GEEN kortingsbonnen van 5 euro.


25 oktober 2018 (VOLZET)

Wildfestival


8 november 2018

Persvoorstelling 'Beste kok van het volwassenenonderwijs in Vlaanderen'

Restaurant Gesloten


15 november 2018 (VOLZET)

Coquilles momo en butternut
Chateaubriand met polenta, peer, aardpeer en chips van zoete aardappel


22 november 2018

Restaurant Gesloten


29 november 2018 (VOLZET)

Grietfilet met tapenade van tomaat en sluimererwt
Jonge duif met biet , crème van venkel en aardappelchampignon


6 december 2018

Restaurant Gesloten


7 december 2018

Galadiner 'Beste kok van het Volwassenenonderwijs in Vlaanderen'
in het Thermae Palace in Oostende

Klik hier om in te schrijven voor het galadiner.


13 december 2018 (VOLZET)

Culinair bierfestival


20 december 2018

Restaurant Gesloten


11 januari 2019

Restaurant Gesloten


17 januari 2019

Restaurant Gesloten


24 januari 2019 (VOLZET)

Kreeftenfestival


31 januari 2019 (VOLZET)

Kreeftenfestival


7 februari 2019

Restaurant Gesloten


21 februari 2019

Noordzeekrab met mierikswortelcrème en daikon
Blanquette de veau met een verfijnd tintje


28 februari 2019

Noordzeekrab met mierikswortelcrème en daikon
Blanquette de veau met een verfijnd tintje


14 maart 2019

Schaal- en schelpdierenfestival


21 maart 2019

Schaal- en schelpdierenfestival


28 maart 2019

Restaurant Gesloten


25 april 2019 (VOLZET)

Carpaccio van sardines, mangovinaigrette en burlatkersen
Waterzooi van kabeljauwwangen


2 mei 2019

Restaurant Gesloten


9 mei 2019 (VOLZET)

Aspergefestival


16 mei 2019

Restaurant Gesloten


23 mei 2019

Restaurant Gesloten

Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies