Restaurant

Reserveer telefonisch: 059 700 710

Open op de voorziene data telkens van 19 u tot 22 u.
Menu met aangepaste wijnen: € 45 (1 glas wit, 2 glazen rood)
Festivals: € 55

Dit is een educatief restaurant, gelieve het sluitingsuur van 22 u te respecteren.
Je kan enkel met bancontact betalen.

Opgelet! Tijdens de festivals (kreeft- schaaldieren- asperge- & wildfestival) aanvaarden we GEEN kortingsbonnen van 5 euro.


6 september 2018

VOLZET


13 september 2018

Gemarineerde zeebaars met romanesco, koolrabi, olie van dragon en bouillon van langoustines
Gegrilde tarbot met risotto van groenten en schuim van kreeft en gefrituurde oester


20 september 2018

Gemarineerde zeebaars met romanesco, koolrabi, olie van dragon en bouillon van langoustines
Gegrilde tarbot met risotto van groenten, schuim van kreeft en gefrituurde oester


27 september 2018

Gebakken langoustines met gazpacho, tomaat en lavasolie
Duke of berkshire-kroon met tempura van courgette en aioli van zoete aardappel


4 oktober 2018

VOLZET


11 oktober 2018

Paling in t’ groen lekker anders
Kabeljauwhaas met truffel en dooierzwammen


18 oktober 2018

Wildfestival


25 oktober 2018

Wildfestival


8 november 2018

Persvoorstelling 'Beste kok van het volwassenenonderwijs in Vlaanderen'
Restaurant gesloten


15 november 2018

Coquilles momo en butternut
Chateaubriand met polenta, peer, aardpeer en chips van zoete aardappel


22 november 2018

VOLZET


29 november 2018

VOLZET

Grietfilet met tapenade van tomaat en sluimererwt
Jonge duif met biet , crème van venkel en aardappelchampignon


6 december 2018

VOLZET


7 december 2018

Galadiner 'Beste kok van het Volwassenenonderwijs in Vlaanderen'
in het Thermae Palace in Oostende


13 december 2018

Culinair bierfestival


20 december 2018

VOLZET


11 januari 2019

VOLZET


17 januari 2019

VOLZET


24 januari 2019

Kreeftenfestival


31 januari 2019

Kreeftenfestival


7 februari 2019

VOLZET


21 februari 2019

Noordzeekrab met mierikswortelcrème en daikon
Blanquette de veau met een verfijnd tintje


28 februari 2019

Noordzeekrab met mierikswortelcrème en daikon
Blanquette de veau met een verfijnd tintje


14 maart 2019

Schaal- en schelpdierenfestival


21 maart 2019

Schaal- en schelpdierenfestival


28 maart 2019

VOLZET


25 april 2019

Carpaccio van sardines, mangovinaigrette en burlatkersen
Waterzooi van kabeljauwwangen


2 mei 2019

VOLZET


9 mei 2019

Aspergefestival


16 mei 2019

VOLZET


23 mei 2019

VOLZET

Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies