Restaurant

Didactisch restaurant De Foodbox
Generaal Jungbluthlaan 2 - 8400 Oostende

Reserveer telefonisch: 0475 31 39 16

Wekelijks alternerend menu volgens marktaanbod, de ene week vis en de andere week vlees.

Open elke donderdag vanaf 3 oktober telkens van 19 u tot 22 u. Graag aanwezig om 19u stipt.
Menu: voorgerecht, hoofdschotel, dessert, koffie en aangepaste wijnen aan € 45 per persoon (enkel bancontact).

Dit is een educatief restaurant, gelieve het sluitingsuur van 22 u te respecteren.
Je kan enkel met bancontact betalen.


14 november 2019 (VOLZET)

Menu volgens marktaanbod: vlees.
Van 19 u tot 22 u. Graag aanwezig om 19u stipt.
Menu: voorgerecht, hoofdschotel, dessert, koffie en aangepaste wijnen aan € 45 per persoon (enkel bancontact).


21 november 2019 (VOLZET)

Menu volgens marktaanbod: vis.
Van 19 u tot 22 u. Graag aanwezig om 19u stipt.
Menu: voorgerecht, hoofdschotel, dessert, koffie en aangepaste wijnen aan € 45 per persoon (enkel bancontact).


28 november 2019 (VOLZET)

Menu volgens marktaanbod: vlees.
Van 19 u tot 22 u. Graag aanwezig om 19u stipt.
Menu: voorgerecht, hoofdschotel, dessert, koffie en aangepaste wijnen aan € 45 per persoon (enkel bancontact).


5 december 2019 (VOLZET)

Menu volgens marktaanbod: vis.
Van 19 u tot 22 u. Graag aanwezig om 19u stipt.
Menu: voorgerecht, hoofdschotel, dessert, koffie en aangepaste wijnen aan € 45 per persoon (enkel bancontact).


12 december 2019 (VOLZET)

Menu volgens marktaanbod: vlees.
Van 19 u tot 22 u. Graag aanwezig om 19u stipt.
Menu: voorgerecht, hoofdschotel, dessert, koffie en aangepaste wijnen aan € 45 per persoon (enkel bancontact).


19 december 2019

Restaurant gesloten.


9 januari 2020 (VOLZET)

Menu volgens marktaanbod: vis.
Van 19 u tot 22 u. Graag aanwezig om 19u stipt.
Menu: voorgerecht, hoofdschotel, dessert, koffie en aangepaste wijnen aan € 45 per persoon (enkel bancontact).


16 januari 2020 (VOLZET)

Menu volgens marktaanbod: vlees.
Van 19 u tot 22 u. Graag aanwezig om 19u stipt.
Menu: voorgerecht, hoofdschotel, dessert, koffie en aangepaste wijnen aan € 45 per persoon (enkel bancontact).


23 januari 2020 (VOLZET)

Menu volgens marktaanbod: vis.
Van 19 u tot 22 u. Graag aanwezig om 19u stipt.
Menu: voorgerecht, hoofdschotel, dessert, koffie en aangepaste wijnen aan € 45 per persoon (enkel bancontact).


30 januari 2020 (VOLZET)

Menu volgens marktaanbod: vlees.
Van 19 u tot 22 u. Graag aanwezig om 19u stipt.
Menu: voorgerecht, hoofdschotel, dessert, koffie en aangepaste wijnen aan € 45 per persoon (enkel bancontact).


6 februari 2020 (VOLZET)

Menu volgens marktaanbod: vis.
Van 19 u tot 22 u. Graag aanwezig om 19u stipt.
Menu: voorgerecht, hoofdschotel, dessert, koffie en aangepaste wijnen aan € 45 per persoon (enkel bancontact).


13 februari 2020 (VOLZET)

Menu volgens marktaanbod: vlees.
Van 19 u tot 22 u. Graag aanwezig om 19u stipt.
Menu: voorgerecht, hoofdschotel, dessert, koffie en aangepaste wijnen aan € 45 per persoon (enkel bancontact).


20 februari 2020 (VOLZET)

Menu volgens marktaanbod: vis.
Van 19 u tot 22 u. Graag aanwezig om 19u stipt.
Menu: voorgerecht, hoofdschotel, dessert, koffie en aangepaste wijnen aan € 45 per persoon (enkel bancontact).


5 maart 2020 (VOLZET)

Menu volgens marktaanbod: vlees.
Van 19 u tot 22 u. Graag aanwezig om 19u stipt.
Menu: voorgerecht, hoofdschotel, dessert, koffie en aangepaste wijnen aan € 45 per persoon (enkel bancontact).


12 maart 2020 (VOLZET)

Menu volgens marktaanbod: vis.
Van 19 u tot 22 u. Graag aanwezig om 19u stipt.
Menu: voorgerecht, hoofdschotel, dessert, koffie en aangepaste wijnen aan € 45 per persoon (enkel bancontact).


19 maart 2020 (VOLZET)

Menu volgens marktaanbod: vlees.
Van 19 u tot 22 u. Graag aanwezig om 19u stipt.
Menu: voorgerecht, hoofdschotel, dessert, koffie en aangepaste wijnen aan € 45 per persoon (enkel bancontact).


26 maart 2020 (VOLZET)

Menu volgens marktaanbod: vis.
Van 19 u tot 22 u. Graag aanwezig om 19u stipt.
Menu: voorgerecht, hoofdschotel, dessert, koffie en aangepaste wijnen aan € 45 per persoon (enkel bancontact).


2 april 2020 (VOLZET)

Menu volgens marktaanbod: vlees.
Van 19 u tot 22 u. Graag aanwezig om 19u stipt.
Menu: voorgerecht, hoofdschotel, dessert, koffie en aangepaste wijnen aan € 45 per persoon (enkel bancontact).


23 april 2020 (VOLZET)

Menu volgens marktaanbod: vis.
Van 19 u tot 22 u. Graag aanwezig om 19u stipt.
Menu: voorgerecht, hoofdschotel, dessert, koffie en aangepaste wijnen aan € 45 per persoon (enkel bancontact).


30 april 2020 (VOLZET)

Menu volgens marktaanbod: vlees.
Van 19 u tot 22 u. Graag aanwezig om 19u stipt.
Menu: voorgerecht, hoofdschotel, dessert, koffie en aangepaste wijnen aan € 45 per persoon (enkel bancontact).


7 mei 2020 (VOLZET)

Menu volgens marktaanbod: vis.
Van 19 u tot 22 u. Graag aanwezig om 19u stipt.
Menu: voorgerecht, hoofdschotel, dessert, koffie en aangepaste wijnen aan € 45 per persoon (enkel bancontact).


14 mei 2020 (VOLZET)

Menu volgens marktaanbod: vlees.
Van 19 u tot 22 u. Graag aanwezig om 19u stipt.
Menu: voorgerecht, hoofdschotel, dessert, koffie en aangepaste wijnen aan € 45 per persoon (enkel bancontact).

Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies